Дървени сглобяеми къщо

Нове-Терм ЕООД е официален представител на руският производител на дървени и панелни сглобяеми къщи – „ТАМАК“

„TAMAK“ е модерен и високотехнологичен, дървообработващ комплекс с богат опит в проектирането, производството и строителството. От 1986 г. фирмата произвежда и изгражда сглобяеми панелни къщи и сгради, използваща немски технологии.

Повече от 1 000 000 квадратни метра жилища са построени в райони с различни климатични и сеизмични условия: от Краснодар до Мурманск, от Калининград до Ханти-Мансийск, както и в Швейцария, Германия, Франция, Иран, Турция и страните от ОНД.

Изпълнените обекти са проектирани за работа в различни климатични условия с температури от -50 ° С до + 50 ° С и условия на сеизмичност от 6-9 бала.

КОНСТРУКЦИЯ НА ПАНЕЛНИ КЪЩИ

Циментови плочи TAMAK – издръжлив, устойчив на влага и замръзване, огнеупорен и екологичен материал, тестван за 30 години употреба в строителството, реконструкцията и ремонта.

Рамката е изработена от бор, доставена от Урал и от Сибир. Дървото преминава строга постъпваща проверка, автоматично калибриране, сортиране и промишлено сушене.

В завършените конструкции сухият дървен материал не изгнива.

В панелите се поставя също и незапалима базалтова база от минерална вата ISOROC, тя има необходимата плътност (60 кг / м3) и твърдост, което изключва нейното отлагане.

За повече информация може да посетите официалният сайт на „ТАМАК“ – www.tamak.ru  или да се свържете с нас.